Vetëm cilesi......


Mirëse vini në Webfaqen tonë

Ne ju Ofrojme:

  1.    Sistem Ngrohje
  2.    Montim Panele Diellore
  3.    Instalime Hidraulike
  4.    Instalime Elektrike
  5.    E shumë të tjera!

 

 

Mund të na kontaktoni në :

Adresën e Email-it   :        florenc_shehu@hotmail.com

Numër Celulari  :     0682219586

 

 Sepse Puna do Cilesi te mire dhe ne jua ofrojme.